EL CADÍ LA SEU ES SITUA ENTRE ELS VUIT MILLORS EQUIPS DE L’EUROCUP WOMEN

El Cadí La Seu aconsegueix el pas a quarts de final de l’EuroCup Women, tot i la derrota contra el Flammes Carolo Basket, per 77 a 64. Les urgellenques han fet valdre els divuit punts d’avantatge en el partit d’anada, per passar l’eliminatòria.

El Cadí La Seu escriu una nova pàgina a la història del club urgellenc, amb el pas a quarts de final de l’EuroCup Women. El partit de tornada de l’eliminatòria, contra el Flammes Carolo Basket, ha començat amb avantatge per a les rivals. Tot i que les blanc-i-blaves han augmentat la intensitat, la mitja part ha finalitat amb un resultat de 45 a 31, favorable per a les locals. 

Les urgellenques han aconseguit frenar el ritme d’anotacions del Carolo, en l’inici de la segona meitat. Amb l’eliminatòria viva, Bahí ha estat clau per no deixar augmentar la diferència al marcador, que a tres minuts de finalitzar la cita era de 21 punts. Les del Cadí han retallat distàncies i els divuit punts d’avantatge en el partit d’anada, han donat el pas a quarts de final a les blanc-i-blaves, amb un resultat final de 77 a 65. 

El Cadí La Seu s’enfrontarà en la nova fase de l’EuroCup Women al Galatasaray Gagdas Factoring. 

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU