EL CADÍ LA SEU S’EMPORTA LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA A MADRID

El Cadí La Seu ha aconseguit la primera victòria de la Lliga en la segona jornada, que ha enfrontat les urgellenques i el Movistar Estudiantes, en un partit igualat que finalment s’ha decantat cap a les blanc-i-blaves en la pròrroga.

El Movistar Academy Magariños ha estat testimoni de la lluita entre el Cadí La Seu i el Movistar Estudiantes, en un partit amb alts i baixos per als dos equips, que ha finalitzat amb la victòria de les urgellenques en el temps de pròrroga.

Inici del partit favorable per a les locals, tot i que amb els punts de Tunstull i els triples de Soler, les blanc-i-blaves aconseguien mantenir un resultat igualat.

El Cadí La Seu s’avançava al marcador a la tornada de vestuaris, encara que les madrilenyes no deixaven escapar les oportunitats i capgiraven el marcador. Les actuacions de Peña i Raventós firmaven l’empat i asseguraven, així, la pròrroga.

Amb un marcador parcial de 7 a 15 i un resultat final de 74 a 82, les urgellenques s’emportaven la primera victòria de la temporada.

Sense gaire temps per recuperar-se, les blanc-i-blaves rebran l’IDK Euskotren aquest dissabte, 15 d’octubre, al Palau d’Esports. La cita es podrà seguir en directe, a partir de dos quarts de vuit, per Pirineus TV.