EL CALENDARI ESPORTIU DE PUIGCERDÀ DEL 2024 COMPTARÀ AMB UNA TRENTENA D'ACTIVITATS

L'àrea d'Esports de l'ajuntament de Puigcerdà ha presentat el calendari esportiu d'aquest 2024, el qual compta amb 24 activitats esportives. Des del consistori han indicat, però, que encara hi ha algunes propostes pendents de confirmació, així que aquesta xifra s'aproparà a la trentena. 

Les novetats d'enguany són tres tornejos d'hoquei gel, dos dels quals tenen un caràcter més aviat social. Parlem del torneig dels Veterans de Puigcerdà i del Hobbie Hoquei de l'equip Stick Cansat. El tercer és el Mundial masculí U18, Divisió II i categoria B. Totes tres activitats tindran lloc durant el primer trimestre de l'any.

La cursa de Patins en línia "La Ceretana", que aquest any torna a ser Campionat de Catalunya i Copa d'Espanya, es trasllada del primer cap de setmana de setembre al mes de maig, concretament els dies 18 i 19. Al mes de maig també hi haurà una nova Cursa Trail de Muntanya, organitzada per l'Associació Cultural i Esportiva les Marmotes de Vilallobent, amb sortida i arribada en aquesta població.

La Copa Puigcerdà de patinatge artístic sobre gel el 24 i 25 de febrer, la Puigcerdà Fons també el 25 de febrer, la 3 Nacions el 8 de juny, la Copa Pirineus de Futbol base del 27 al 30 de juny, la Catalunya Bike Race del 27 al 29 de setembre o la Mitja Marató els dies 5 i 6 d'octubre són algunes de les propostes del calendari esportiu de la capital cerdana.