EL CAUC CONVOCA DOS SESSIONS OBERTES A LA SEU D’URGELL I PUIGCERDÀ

El Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya organitza dues sessions obertes, a la Seu d’Urgell i a Puigcerdà, perquè la ciutadania pugui valorar les activitats o sectors que s’han de prioritzar en la nova programació Leader.

La Seu d’Urgell i Puigcerdà acolliran reunions públiques perquè la ciutadania pugui donar la seva opinió sobre quins han de ser els àmbits estratègics que cal potenciar a l’Alt Urgell i la Cerdanya, per la nou període de programació Leader 2023-2027. Les trobades serviran perquè la ciutadania pugui valorar les activitats o sectors que s’han detectat com a prioritaris. 

El Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya, que és qui gestiona els recursos econòmics del Programa Leader en aquestes comarques, també disposa d’un formulari on la ciutadania pot donar la seva opinió, a través del web cauc.cat.

La primera trobada tindrà lloc al CETAP de la Seu d’Urgell, el dijous, 6 d’octubre a les 18h de la tarda. La segona, es durà a terme a la sala de plens del Consell Comarcal de Cerdanya, a Puigcerdà, dilluns, 10 d’octubre, a la mateixa hora. 

Parlen al vídeo: KIKO VIUDEZ, TÈCNIC DESENVOLUPAMENT LOCAL CAUC