EL CCAU FACILITA EL DESPLEGAMENT DELS SERVEIS TERRITORIALS DE LA GENERALITAT

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat el conveni, amb la Generalitat de Catalunya, per a la cessió de tres plantes al Centre de serveis, amb l’objectiu de facilitar el desplegament dels serveis territorials.

El Ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell aprova, amb l’abstenció de la CUP, el conveni amb la Generalitat de Catalunya per la cessió d’espais al Centre de serveis. Des de l’ens comarcal remarquen que l’objectiu és facilitar el desplegament dels serveis territorials a la vegueria i critiquen que els darrers actes de la institució catalana al Pirineu s’hagin organitzat tots a Tremp. 

L’acord estableix el lloguer de tres plantes per 1.400 euros anuals, el mateix preu que es pagava fins ara per la planta baixa, que ja era ocupada per serveis del govern català. Des de Compromís x l’Alt Urgell han demanat l’entesa entre les dues institucions per compartir espais. 

El Govern desplegarà a la Seu d’Urgell el departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori; i el d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. 

Parlen al vídeo:

JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL 

ANTONI NADAL, COMPROMÍS X ALT URGELL