CERDANYA ACULL EL TROFEU VINTAGE D'ENDURO, QUE HA REUNIT MÉS DE 250 PARTICIPANTS

Després de passar per Itàlia i Portugal, Cerdanya ha estat el lloc escollit per celebrar la tercera edició del Trofeu Vintage d'Enduro. La competició, que també és una gran trobada, ha reunit 255 veterans de més de 10 països diferents

Després de passar per Itàlia i Portugal, Cerdanya ha estat el lloc escollit per celebrar la tercera edició del Trofeu Vintage d'Enduro. La competició, que també és una gran trobada, ha reunit 255 veterans de més de 10 països diferents, els més llunyants, els Estats Units i Canadà. Tots ells han estat rodant des de dimecres per diferents municipis cerdans, com Puigcerdà, Fontanals o Ger. Des de l'organització destaquen la importància d'acollir un esdeveniment d'aquesta magnitud.

Un dels alicients del trofeu ha estat veure un total de 48 marques de motos fabricades entre el 1975 i el 1991. 

L'última competició d'aquestes característiques que es va disputar a Cerdanya  va ser el 1985. De fet, onze dels pilots d'aquesta edició ja van participar a la prova de fa 38 anys.

Des de l'organització també han destacat el gran volum de pilots, acompanyants i aficionats que aquests dies són a la comarca amb motiu del trofeu, fet que genera un impacte econòmic positiu a la vall. 

El trofeu ha comptat amb diferents recorreguts, d'entre 20 i 60 km, i categories segons l'edat dels pilots. 

Parlen al vídeo: JAIME PUIG, MEMBRE MOTO CLUB CERDANYA I DE L'ORGANITZACIÓ