PRATS I SANSOR ESTRENA EL CONSISTORI REFORMAT

JA HAN FINALITZAT LES OBRES DE REMODELACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE PRATS I SANSOR. Els treballs han permès doblar l'espai i eliminar les barreres arquitectòniques

Prats i Sansor estrena nou edifici consistorial. Per fora, és el mateix però l'interior s'ha remodelat completament. Els treballs han permès doblar l'espai, tant el destinat a l’atenció al públic com el del personal. 

A banda de la recepció, el primer pis compta amb tres despatxos i, a la segona planta, que estava en desús, hi ha la sala de plens. En aquest espai també s'hi ha situat l'arxiu municipal, que fins ara es trobava a l'edifici de l'escola. També s'ha aprofitat l’actuació per millorar-ne l'accessibilitat, instal·lant un ascensor que connecta les tres plantes. 

Les obres can començar a la primavera i, mentre han durat els treballs, les dependències de l’ajuntament s’han traslladat als afores, concretament a l’antiga fusteria Teixidó, que és de propietat municipal. 

L'actuació ha comptat amb un pressupost de 237.000 euros, dels quals la Generalitat i la Diputació de Lleida n'han finançat prop del 60%. La resta, uns 96.000 euros, ha anat a càrrec del consistori.

Parlen al vídeo:

DANIEL VALERIANO, REGIDOR D'URBANISME DE L'AJUNTAMENT DE PRATS I SANSOR

ISA MERINO, REGIDORA DE L'AJUNTAMENT DE PRATS I SANSOR