HABITATGE I PERSONES GRANS CENTREN UNA JORNADA A LA SEU D’URGELL

La Seu d’Urgell celebra el següent 25 d’octubre una jornada sobre habitatge i persones grans, a la sala La Immaculada. La proposta començarà a les 10h del matí amb conferències i presentacions d’experiències arreu de Catalunya.

L’habitatge i les persones grans centren una jornada informativa i de debat, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell, el 25 d’octubre. La proposta té per objectiu apropar a la ciutadania alternatives a l’habitatge tradicional quan s’arriba a la vellesa. 

Els actes, que tindran lloc a la Sala La Immaculada, començaran a les 10h del matí amb una xerrada sobre Envelliment i habitatge a Catalunya. Seguidament es presentaran tres experiències sobre habitatge per a persones grans que s’han desenvolupat a Sant Hilari Sacalm, a Sant Just Desvern i al Pallars Jussà. 

La jornada és organitzada per la Xarxa de Comarques per l’Envelliment, de la qual en formen part l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.