EL CENTRE DE FORMACIÓ D’ADULTS COMPTA ENGUANY AMB 439 ALUMNES

El Centre de Formació d’Adults comença el nou curs, en el qual recupera xifres d’abans de la pandèmia amb 439 inscrits. L’acte inaugural ha comptat amb una xerrada sobre la recuperació de les falles a Alàs.

El Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell supera les xifres d’abans de la pandèmia i aquest curs compta amb 439 persones inscrites. L’acte inaugural ha tingut lloc aquest dijous, a la Sala Sant Domènec, amb una xerrada relacionada amb una excursió que l’equipament organitza properament a Santa Maria de les Peces. La conferència, a càrrec de l’historiador, Carles Gascón, ha donat a conèixer la recuperació de les Falles d’Alàs. 

Recentment l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat un projecte per reformar els antics jutjats i ubicar-hi allà el Centre de Formació d’Adults, fet que els responsables reben positivament. Els inicis de l’equipament van ser en unes oficines compartint espais. 

El Centre té per objectiu que les persones adultes desenvolupin les seves capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. 

Parlen al vídeo:

CARLES GASCÓN, HISTORIADOR I IMPULSOR DE LES FALLES D’ALÀS

LÍDIA PRATS, CAP ESTUDIS CFA