EL CG PUIGCERDÀ PERD ELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

Els dos equips sènior del CG Puigcerdà han perdut els partits del cap de setmana.
El masculí ha perdut a la pista blaugrana. No va ser un bon dia per als cerdans, que no van poder superior als jugadors del Barça, que van saber aprofitar nullor les seves cartes. Marcador final 1-4.
L'únic gol va ser obra de Mc Govern en la segona part del partit. 

Amb la derrota, el Puigcerdà manté la segona plaça amb 40 punts però veu com per dalt el CH Jaca es distancia a 4 punts i per sota el Barça eixuga distàncies a 6. Queden 4 partits: Jaca i Huarte a casa i Majadahonda i Jaca a fora, en aquest ordre. El Puigcerdà haurà d’intentar batre als aragonesos i no fallar els altres partits si vol conseguir la primera plaça que dona avantatge de pista en els playoff.

El Puigcerdà femení, per la seva banda, no va poder superar al rival més fort, el Majadahonda. Va perdre a Madrid per 3-0. Tot i això va oferir un partit seriós i lluitat. El primer gol va ser el punt d’inflexió i en el tercer temps les locals van certificar la victoria. Les cerdanes van tornar amb molt bones sensacions d’un partit molt difícil i esperen poder tornar a enfrontar-se amb les vigents campiones, les madrilenyes, en semifinals. Per això hauran de poder jugar contra Milenio Panthers el partit ajornat i classificar-se per la fase eliminatòria.

Al Puigcerdà encara està en quarta plaça per entrar al playoff i només li queda el partit davant de les rivals directes, Milenio Panthers. Jaca i Milenio van just darrere amb només 2 punts menys i i dos partits per jugar.