EL CICLE DESENTERRANT EL PASSAT TORNA AMB UNA XERRADA SOBRE SANT ANTONI DEL TOSSAL

Una xerrada sobre Sant Antoni del Tossal dona el tret de sortida al cicle ‘Desenterrant el passat’, que programa 4 conferències i 2 visites guiades durant el mes d’octubre, per conèixer la història i el patrimoni cultural de l’Alt Urgell.

El cicle ‘Desenterrant el passat’ torna a l’Alt Urgell amb sis activitats arreu de la comarca, relacionades amb la història i el patrimoni cultural. La proposta, que arriba a l’onzena edició, organitza quatre conferències i dues visites guiades durant els caps de setmana del mes d’octubre. 

Una xerrada titulada ‘Sant Antoni del Tossal, l’estela de Gaudí al Pirineu. L’empremta de Joan Bergós a l’Alt Urgell’ donarà el tret de sortida a la programació, aquest divendres, 7 d’octubre, a les 20h del vespre, a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

La programació continuarà dissabte, 8 d’octubre, amb una visita guiada a les muralles de la Seu medieval, que comptarà amb un intèrpret amb llengua de signes. La única amb inscripció prèvia i un preu simbòlic de dos euros. La resta d’activitats són gratuïtes. 

El cicle seguirà amb una visita guiada a les esglésies de Coll de Nargó i tres xerrades a Arcavell, Organyà i Tuixent. 

La proposta és organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Institut d’Estudis Comarcal de l’Alt Urgell, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell; amb la col·laboració dels ajuntaments on s’hi organitzen les activitats. 

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT IECAU