EL CICLE SOBRE EL PATRIMONI HIDROELÈCTRIC VA OMPLIR EL MOLÍ DE L’OLI DE LA POBLA DE SEGUR

Aquesta primera setmana de l’any s’ha aprofitat per donar a conèixer l’associació Pirineus.watt a la Pobla de Segur. I s’ha fet en el marc del cicle sobre el patrimoni hidroelèctric. El Molí de l’Oli de la Pobla es va omplir en la jornada titulada ‘Protagonistes de la gran aventura als Pirineus’.

Aquesta primera setmana de l’any s’ha aprofitat per donar a conèixer l’associació Pirineus.watt a la Pobla de Segur. I s’ha fet en el marc del cicle sobre el patrimoni hidroelèctric. El Molí de l’Oli de la Pobla es va omplir en la jornada titulada ‘Protagonistes de la gran aventura als Pirineus’. En aquesta ocasió, l’historiador Pau Farré Cuadrado va exposar la biografia i l’obra del seu besavi, l’enginyer Francisco de Assís González i Amigó.

Per cloure l’acte l’estudiós i col·leccionista Feliu Izard Gabarró va presentar el seu llibre “ENHER en tres actes i mig. Història gràfica”, un recull gràfic de fotografies i publicacions que la companyia va realitzar en aquestes comarques.

L’objectiu d’aquestes xerrades “és la de la divulgació del capital humà” que tenien les empreses que van construir les centrals hidroelèctriques. I la gran afluència al cicle de xerrades denota l’interès de la població per aquest patrimoni.

Parlen al vídeo: ARCADI CASTILLÓ, PRESIDENT DE PIRINEUS.WATT