EL CONSELL COMARCAL CONSOLIDA LA NOVA ESCOLA D'EMPRENEDORIA

EL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA CONSOLIDA L' ESCOLA D'EMPRENEDORIA, UNA NOVA EINA DE DINAMITZACIÓ QUE VA CREAR FA UNS MESOS. ENTRE ALTRES ACCIONS, OFEREIX FORMACIÓ GRATUÏTA A AQUELLS QUE VOLEN ENGEGAR UN NEGOCI

El Consell Comarcal de Cerdanya segueix oferint formació a aquelles persones que volen engegar un negoci. Fa pocs mesos, l'ens va crear l'Escola d'Emprenedoria amb l'objectiu de, entre altres accions, donar eines per arrencar propostes empresarials a la comarca. Des de l'ens cerdà fan un balanç positiu de la resposta que ha tingut i té la iniciativa.

Les persones que assisteixen a l'escola d'emprenedors treballen majoritàriament en els sectors de la construcció i de la restauració. També va guanyant terreny l'artesà, tant alimentari com del món de materials com la fusta o la ceràmica. Les dones han estat més nombroses a les formacions que s'han ofert fins ara. 

Justament aquest dilluns ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal una nova formació dedicada a la gestió financera.

A banda, l'escola també ofereix assessorament personalitzat als nous empresaris a partir de la detecció de les seves aptituds i els punts forts dels projectes empresarials que plantegen. Properament es donarà a conèixer el calendari de formacions del 2023. Recordem que totes són gratuïtes i cal inscripció prèvia. 

L'Escola d'Emprenedoria és una iniciativa del mateix Consell en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i l’Aran, el Consorci Gal Alt Urgell Cerdanya, l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran, Catalunya Emprèn, SOC, de la Generalitat i compta amb el suport del departament d’Empresa i Treball, del ministeri de Treball i Economia Social de la Unió Europea. També compta amb el finançament de Global Lleida, Transformació Econòmica i Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. 

Parlen al vídeo: 

ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CONSELL COMARCAL CERDANYA

MANUEL SÀNCHEZ, ASSESSOR ECONÒMIC