EL CONSELL DEL JUSSÀ PRESENTA UN AUDIOVISUAL QUE REPASSA LES ACCIONS DEL 2022

El consell comarcal del Pallars Jussà ha publicat un vídeo que titula “El consell Jussà en 265”, on fa un repàs per les actuacions més destacades que l’ens comarcal ha dut a terme durant l’any 2022 i on destaca les xifres de creixement dels usuaris en els diferents serveis que ofereix.

El consell comarcal del Pallars Jussà ha publicat un vídeo que titula “El consell Jussà en 365”, on fa un repàs per les actuacions més destacades que l’ens comarcal ha dut a terme durant l’any 2022 i on destaca les xifres de creixement dels usuaris en els diferents serveis que ofereix.

Es destaquen alguns dels projectes més emblemàtics que s’han dut a terme en el darrer any, com la recuperació de les antigues Adoberies de Tremp o la Vila Romana de Llorís i la creació del centre d’interpretació del Boumort. 

Es remarca el progressiu creixement de la plantilla que en els darrers 10 anys ha passat dels 50 treballadors i treballadores als 110 de finals de 2022. Un creixement motivat per la voluntat del Consell d’augmentar els serveis que es presten a partir de la cessió de competències per part de la Generalitat. També es mostra l’organigrama tècnic i polític sota el qual s’estructuren els diferents departament amb que actualment compta el consell.

I es vol posar en valor les persones que formen els equips tècnics i de treball que porten a terme les diferents accions i presten els diferents serveis i que molts cops són la cara visible per a l’usuari final.