EL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU AMPLIA PROGRAMACIÓ AMB TRES SETMANES D’ACTIVITATS

El Festival del Joc del Pirineu programa activitats des del 18 de març fins el cap de setmana central de l’esdeveniment, del 05 al 07 d’abril, per fomentar la participació i que la ciutat es converteixi en un escenari gegant de jocs.

El Festival del Joc del Pirineu amplia programació, amb tres setmanes d’activitats, des del 18 de març, fins el mateix cap de setmana de l’esdeveniment. La vuitena edició tindrà lloc del 5 al 7 d’abril, amb el mateix objectiu de les darreres edicions, que la ciutat es converteixi en un escenari gegant de jocs. 

Enguany onze espais de la Seu es convertiran en zones de joc, amb l’Esplai de la Gent Gran com a novetat. Des de l’Ajuntament s’ha destacat la implicació de la vessant cultural. 

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de comerços, restaurants i entitats. El consistori ha recordat que en l’anterior edició hi va haver més de 8.000 participants i han valorat positivament l’impacte del festival, segons un estudi realitzat. 

La programació, que encara s’ha de tancar, preveu un espai per a editors novells i presentacions de novetats. 

El festival serà l’escenari de l’entrega dels Premios Tabula. Enguany els Premis Catalunya no s’han convocat perquè l’organització creu que s’han de reformular.  

Parlen al vídeo:

PABLO GIMÉNEZ, CO-DIRECTOR TÈCNIC DEL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU

JOAN BARRERA, ALCALDE I REGIDOR DE CULTURA DE LA SEU D’URGELL

GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL

MARC TRAVÉ, CO-DIRECTOR TÈCNIC DEL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU