LA ZONA DEL PONT D’ARFA SERÀ LA NOVA JORNADA DE NETEJA DEL GRUP PER UNA CATALUNYA NETA

La primera jornada de neteja del grup Per Una Catalunya Neta, d’aquest 2024, tindrà lloc aquest dissabte, 27 de gener, entre la depuradora de Montferrer i el pont d’Arfa, per recollir deixalles de mida petita.

El grup Per Una Catalunya Neta impulsa la primera neteja del 2024 al riu Segre. La jornada, que tindrà lloc aquest dissabte, 27 de gener, actuarà en un tram d’uns dos quilometres, a la zona de la depuradora de Montferrer. Fa poc l’Ajuntament ha fet una neteja d’arbrat al riu i el grup col·lectiu que és un bon moment per accedir als residus. Ja han fet una primer estudi i creuen que recolliran moltes deixalles de mida petita, sobretot tovalloletes. 

L’objectiu és netejar el marge del riu fins el pont d’Arfa. La inscripció és obligatòria perquè l’Ajuntament de Montferrer, que és qui organitza l’activitat, convidarà a dinar als participants. Des del grup es fa una crida a la col·laboració de la població, més enllà dels voluntaris habituals. 

La jornada de neteja, aquest 27 de gener, començarà a tres quarts de deu del matí a la zona dels contenidors del pont d’Arfa. 

Parlen al vídeo: TONI OLM, PER UNA CATALUNYA NETA