EL GARMIN MOUNTAIN FESTIVAL TANCA UN CAP DE SETMANA MULTITUDINARI A LA VALL DE BOÍ

El Garmin Mountain Festival ha reunit més de 2.000 visitants a la Vall de Boí, amb la celebració de quatre curses, de la Garmin Epic Trail, així com diversitat d’activitats esportives i propostes gastronòmiques i culturals.

La Vall de Boí tanca un cap de setmana multitudinari amb la celebració del Garmin Mountain Festival. En les categories competitives, que han atorgat places per a la XTERRA Trail Run World Series, Joan Riutort i Yasmina Castro han estat els vencedors en la Garmin Epic Trail de 42 quilòmetres. Els liders de la cursa de 24 quilòmetres, han estat Arnau Aranda i Marta Llagostera. Durant les jornades esportives, el municipi pirinenc, ha rebut més de 2.000 visitants. 

Pau Moreno i Catalina Pons han estat els guanyador de la Garmin Epic Trail de 62 quilòmetres i l’esdeveniment ha tancat amb les proves de 12 i 24 quilòmetres pels participants que es vulguin iniciar en aquesta disciplina esportiva. 

El festival ha organitzat diversitat d’activitats esportives, com curses d’orientació, ebikes o tallers de supervivència, així com propostes gastronòmiques i culturals.

L’organització del Garmin Mountain Festival ja comença a preparar l’esdeveniment per al 2024, que arribarà a la desena edició. 

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ