EL JOVENT D’ORGANYÀ PROMOU ACTIVITATS DURANT LA FIRA DE SANT ANDREU

La programació de la Fira de Sant Andreu a Organyà s’ha allargat tot el cap de setmana amb la primera edició de la Nit Jove, com a principal novetat, i la recuperació de l’homenatge a una persona destaca en la mostra ramadera.

Organyà ha celebrat un cap de setmana ple d’activitats, en el marc de la Fira de Sant Andreu, que s’han iniciat amb una cercavila amb el gegant del poble, Lo Quimet. La principal novetat ha estat la primera edició de la Nit Jove, organitzada per la Comissió Jovent Ganxo, que ha estat impulsada recentment des de l’Ajuntament. 

Diumenge, el dia central de la programació, ha tingut lloc la mostra ramadera, que en la vint-i-setena edició ha comptat amb una quarantena de caps de bestiar; i ha recuperat l’homenatge a una persona destacada en l’organització de la proposta. 

La fira també ha celebrat la trentena edició de la mostra d’artesania, en la qual s’han pogut veure oficis com el de ferrer o cisteller. L’espai d’artesania i la venda ambulant ha comptat amb una vuitantena de parades. 

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ