EL JURAT PREMIA DOS CURTS EN LA SECCIÓ OFICIAL DEL 12è MOSTREMP

Mostremp ha tancat aquest diumenge a la tarda la dotzena edició del festival. Una edició que ha comptat amb molta assistència de públic tant als passis les sessions oficials com a la resta d’activitats que s’han organitzat.

Mostremp ha tancat aquest diumenge a la tarda la dotzena edició del festival. Una edició que ha comptat amb molta assistència de públic tant als passis la secció oficial com a la resta d’activitats que s’han organitzat. Dissabte a la nit es va fer l’entrega de premis, que ha comptat amb alguna peculiaritat.

També es va fer entrega dels premis de les seccions infantils i juvenils, unes seccions que any rere any guanyen en qualitat i participació.

L’organització destaca que les Master Class han estat les activitats estrella del festival, on s’ha comptat amb professionals com Jose Luís Alcaine i Roger Pera.

Però el Mostremp no s’acaba aquí, enguany el Mostremp sobre rodes se celebra posterior al festival, fet que suposa que es podran visualitzar els curtmetratges de l’edició d’enguany als diferents pobles on es desplacen. 

Parlen al vídeo: 

ROGER URIACH, COORDINADOR DEL MOSTREMP

GONZALO ALEJANDRO DÍAZ RODRÍGUEZ, GUANYADOR PREMI DEL PÚBLIC