EL MUSEU DE LLÍVIA PREPARA EL 3r CICLE IULIA LIBICA

El Museu municipal de Llívia acollirà des de divendres i fins diumenge la tercera edició del Cicle Iulia Libica d’Història i Arqueologia, una proposta que vol apropar la història de forma didàctica. Enguany s'ha preparat una programació eclèctica: tallers d'història, visites de descoberta del patrimoni local i presentacions literàries que evoquen a l'antiga roma, i a la memòria fotogràfica de Llívia.
Divendres al matí es faran dos tallers en família: un estarà enfocat al bestiari del romànic i l'altre al legionari romà i els seus escuts.
Dissabte, l'equipament arrencarà la jornada a les deu del matí amb una visita guiada per les cinc icones del municipi, com ara el museu i el castell. A dos quarts de dotze es presentarà el llibre 'Junil a les terres dels bàrbars', un acte organitzat per Òmnium Cerdanya. A les set de la tarda hi haurà una altra presentació literària. En aquest cas, 'La Llívia desapareguda', de Sandra Adam i Martí Solé, que també es podrà seguir per youtube.
Diumenge el museu tornarà a oferir la visita guiada a les icones de Llívia.
Els tallers i les presentacions de llibres són amb entrada lliure, mentre que la visita guiada té un cost de 7 euros per persona.