DARRER TÍTOL EN JOC: LA COPA DEL REI

Darrer cap de setmana de competició sènior per al CG Puigcerdà. Després del subcampionat de lliga, l’equip cerdà arriba amb ganes d’obtenir un títol aquesta temporada. La Copa del Rei es jugarà a Jaca dissabte i diumenge.
El Puigcerdà es veurà les cares amb un Majadahonda que no té res a perdre i molt a guanyar en el partit. Dos equips que es coneixen molt i que saben com aprofitar al màxim les seves armes. Els madrilenys saben què és guanyar al Puigcerdà aquesta temporada i voldran alliberar-se de la pressió i donar la sorpresa en la segona semifinal. Al jugar al vespre qui passi d’aquesta eliminatòria tindrà menys descans que el guanyador de la primera semifinal. I és que en menys de 16 hores després d’acabar el partit s’haurà de disputar la final. Els altres dos equips de semifinals seran el Barça i el Jaca.
Sobre el paper els favorits per arribar a la final serien precisament els dos equips catalans, però a un partit pot passar qualsevol cosa. Les condicions de la pista, amb unes dimensions més grans i el gel poden ser clau. Així, doncs, el Puigcerdà té davant un nou repte i confia en emportar-se aquest títol a casa.