EL NOU RADAR DE TRAM ENTRE BASSELLA I PONTS NO FUNCIONA DES DE FINALS DE JULIOL

Els dos cinemòmetres instal·lat aquest abril, per controlar un tram de 10 quilòmetres entre Bassella i Ponts, es troben fora de funcionament per una averia, des de finals de juliol, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El nou radar de tram entre Bassella i Ponts, a la C-14, no funciona des de finals de juliol. Així ho han confirmat des del Servei Català de Trànsit a preguntes d’aquest mitjà.  Sense donar detalls de l’avaria, han apuntat que durant tot aquest temps el radar ha estat desactivat. De fet, durant algun temps s’han retirat les càmeres. De moment, no s’ha informat de quan es podrà tornar a posar en funcionament.
Recordem que el radar de tram es va posar en marxa el passat 22 d’abril. Un dels cinemòmetres es situa entre els quilòmetres 124 i 134, en direcció a Bassella i l’altre entre els mateixos punts quilomètrics en sentit Ponts. El límit màxim de velocitat permès en tot el tram control és de 90 quilòmetres per hora.
Cal tenir en compte que en els darrers cinc anys, des de 2017, en el tram s’hi ha registrat 8 víctimes mortals, 15 ferits de gravetat i hi ha hagut un total de 47 sinistres amb víctimes.