EL PACK DE LLEURE A LA TARDOR ORGANITZA TRES FORMACIONS EN UN CURS

El nou curs, que s’inclou dins el Pack Lleure 2022, aquesta tardor, permet obtenir tres certificats: monitor o monitora de menjador, acompanyament al transport escolar i el carnet de manipular d’aliments. La formació tindrà lloc del 14 al 30 de novembre.

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un nou curs de monitoratge, el qual engloba l’acompanyament dels infants al menjador, al transport escolar i el carnet de manipulador d’aliments.
La formació, s’inclou en el Pack Lleure 2022, que cada any programa cursos durant la tardor, tot i que enguany en un es faran els tres tipus de certificats. El curs es realitzarà en línia, del 14 al 30 de novembre, amb un total de 20 hores.
La proposta, que compta amb places limitades, s’adreça a persones majors de 18 anys i té un cost de 67 euros. Les inscripcions es poden realitzar a través del web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell.
La formació comptarà amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.