ELS ERRORS PROPIS SENTENCIEN LA PRIMERA DERROTA DEL CADÍ LA SEU A L’EUROCUP WOMEN

Les pilotes perdudes i la falta d’encert en els últims tirs lliures han sentenciat la primera derrota del Cadí La Seu, en la competició europea, contra el Casademont Saragossa. Les rivals s’han emportat el partit amb un resultat final de 56 a 55.

Novembre 3, 2022 - 18:53
Novembre 3, 2022 - 21:26

El Cadí La Seu troba bones sensacions en la segona cita de l’EuroCup Women, contra el Casademont Saragossa, tot i que el resultat no ha acompanyat i torna a casa amb la primera derrota de la temporada a la competició europea.
El partit començava amb intensitat i bon ritme d’anotació per a les urgellenques, que lideraven el marcador i arribaven al descans amb un resultat de 28 a 35.

Protagonisme per a les de Saragossa en la tornada de vestidors, que retallaven distancies i aconseguien igualar el resultat.

Últims minuts amb les blanc-i-blaves només un punt per sota al marcador, les 22 pilotes perdudes durant el joc i la falta d’encert en els últims lliures sentenciaven el partit a favor de les rivals, amb un resultat final de 56 a 55.