EL PALLARS PROMOCIONA EL SEU PRODUCTE ENTRE ELS CUINERS ‘SLOW FOOD’ I DE KM0 DE CATALUNYA

El col·lectiu Slow Food Catalunya-Cuina KM0 va celebrar enguany a Sort la seva trobada anual de reconeixement. L’acte també va incloure el Mercat de la Terra, amb demostracions, tastos i un dinar on l’eix central va ser el producte de proximitat.

El col·lectiu Slow Food Catalunya-Cuina KM0 va celebrar enguany a Sort la seva trobada anual de reconeixement. L’acte també va incloure el Mercat de la Terra, amb demostracions, tastos i un dinar on l’eix central va ser el producte de proximitat. A banda, es va celebrar la reunió anual del col·lectiu, que és un punt de trobada de cuiners i cuineres on es fa balanç de l’any i es debaten les perspectives de futur. Precisament en aquesta ocasió s’ha fet una aposta ferma per la comunicació.

I enguany, al fer-se la trobada ha Sort, ha estat una oportunitat per donar a conèixer el producte pallarès.

En total, en aquesta ocasió s’hi ha inscrit 60 persones, provinents d’arreu de Catalunya. Actualment, el col·lectiu ‘Slow food’ té inscrits una quarantena de restaurants i 20 menjadors escolars, però a la trobada també hi ha hagut restauradors interessats a entrar al col·lectiu i d’altres que el que volien era justament conèixer als productors del Pallars. Es destaca que aquestes trobades són bàsiques per fer cohesió d’equip i per aprendre els uns dels altres.

Actualment, el col·lectiu Slow Food compta amb quatre establiments adherits al Pallars. 

Parlen al vídeo:

ELISENDA CASADELLÀ, COPRESIDENTA SLOW FOOD CATALUNYA

ALEIX AYTÉS, CAFÉ PESSETS I MEMBRE DEL COL·LECTIU SLOW FOOD CATALUNYA