EL POBLE D'ALP JA ESTÀ IMMERS EN LA FESTA MAJOR DE SANT PERE

EL POBLE D'ALP JA ESTÀ IMMMERS EN LA FESTA MAJOR. AQUEST DIJOUS HA CELEBRAT SANT PERE AMB MISSA SOLEMNE, SARDANES, GEGANTS I BALL DE TARDA.

El poble d'Alp ja està immers en la festa major. El tret de sortida va ser aquest dimecres al vespre amb el sopar popular, música i focs d'artifici. Aquest dijous s'ha celebrat Sant Pere, patró de la localitat, amb la missa solemne a l'església, cercavila de gegants i grallers, sardanes i ball de tarda amb l'orquestra Selvatana.

Fins diumenge hi haurà propostes per a tots els públics. A destacar les nits de divendres i dissabte al camp de futbol, amb grups de versions i dj's fins la matinada. El públic familiar gaudirà d'inflables i l’espectacle del grup Atrapasomnis. La festa de Sant Pere comptarà també amb futbol, ball, campionat de botifarra o l'actuació de la colla Castellera de Cerdanya. 

Des de l’ajuntament confien  que totes les propostes tinguin bona acollida.

En el marc de la festa major, dissabte es dona el tret de sortida a la tercera edició de Sona a Vermut, que tindrà lloc tots els diumenges al migdia de juliol i agost.

Parlen al vídeo:  CARLES ADSERÀ, ALCALDE D'ALP