EL PRESSUPOST D’ANDORRA 2023 CONTEMPLA UN VOL A PALMA I MÉS CONNEXIONS AMB MADRID

Els comptes del Govern d’Andorra per al 2023 preveuen que l’aeroport d’Andorra-la Seu estreni connexió amb Palma i més freqüències amb Madrid. D’altra banda, ja hi ha oberta la convocatòria per renovar la concessió dels vols.

El projecte de llei del Pressupost per l’any 2023, elaborat pel Govern d’Andorra, preveu la creació d’una nova ruta des de l’aeroport d’Andorra – La Seu. Aquesta uniria l’equipament amb Palma i l’executiu hi destinaria 300.000 euros per fer-la possible, segons han apuntat diversos mitjans del Principat. 

Els comptes també preveuen una partida de 400.000 euros per incrementar la freqüència de la línia que actualment ja uneix l’aeroport pirinenc amb Madrid. 

D’altra banda, el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra ha publicat la convocatòria per a la renovació de la concessió dels vols des de l’aeroport Andorra – la Seu a Madrid, a més a més d’altres que es puguin incloure, per al període 2022-2023. 

La concessió actual amb Air Nostrum, que va començar el desembre de 2021, finalitza el proper mes de desembre d’enguany.