EL PRIMER JOBDATING DE L’ALT URGELL TANCA AMB UNA SETANTENA D’ENTREVISTES

La primera edició del Jobdating de l’Alt Urgell tanca amb una setantena d’entrevistes realitzades, a unes seixanta persones i setze empreses participants de la comarca, amb un total de 40 ofertes de feina per a titulacions específiques.

La primera edició del Jobdating de l’Alt Urgell tanca amb més de 70 entrevistes realitzades, una seixantena de persones inscrites i la participació de setze empreses de la comarca, que han ofert 40 llocs de treball. L’acte ha tingut per objectiu facilitar possible contractacions per a titulacions específiques.

La jornada d’ocupació s’ha desenvolupat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Urgell, on el dia abans de l’esdeveniment s’han organitzat dues formacions, que han comptat amb l’assistència d’una trentena de persones. 

La proposta ha volgut donar resposta a la necessitat plantejada en una Taula d’Agents Laborals, per fomentar l’ocupació de les titulacions cicles formatius específics, i ha estat impulsada per l’equip de promoció del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo: MARTA VISA, TÈCNICA DE PROMOCIÓ AL CETAP