‘EL RESCAT DELS MINAIRONS’ FREGA EL PLE EN L’ESTRENA

‘El Rescat dels Minairons’ ha estrenat amb gairebé totes les entrades venudes. Les últimes representacions de l’obra tindran lloc els dies 23 i 26 de desembre, a la sala d’actes de la Salle la Seu.

‘El Rescat dels Minairons’ estrena amb gairebé totes les localitats exhaurides. Des de l’organització creuen les entrades s’estan venent a bon ritme i esperen esgotar-les les següents funcions, per arribar a xifres similars a les de 2019. Enguany l’obra presenta novetats en personatges, coreografies i cançons. 

Aquest cap de setmana s’han representat les dues primeres funcions. Les dues darreres tindran lloc els dies 23 i 26 de desembre. Després d’aquestes representacions ‘El Rescat dels Minairons’ s’atura un any per innovar i preparar una escenografia nova. 

Enguany, el retorn a la normalitat, ha permès incloure tots els elements necessaris per convertir la sala d’actes de la Salle, en un teatre immersiu. 

Les entrades per a les darreres representacions d’El Rescat dels Minairons, ja es poden adquirir, a través del web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo:

JOEL PLA, DIRECTOR ‘EL RESCAT DELS MINAIRONS’