‘LA BARRACA’ ÉS LA PRIMERA LLIBRERIA AMBULANT DEL PIRINEU

La primera llibreria ambulant del Pirineu s’anomena ‘La Barraca’ i és el nou projecte dels impulsor d’El Refugi, a la Seu d’Urgell. La camper viatjarà per municipis des de Ripoll fins la Vall d’Aran per crear sinergies entre institucions i entitats.

Els impulsors de la llibreria ‘El Refugi’, a la Seu d’Urgell, ha presentat el nou projecte ‘La Barraca’. Una camper que viatjarà per tot el Pirineu, amb l’objectiu de transportar l’activitat cultural de la llibreria més enllà de la capital alt urgellenca. Durant els primers mesos de 2023 es presentarà la iniciativa i a partir del març es començarà a programar l’activitat cultural.

La iniciativa té com a objectiu crear sinergies entre institucions i entitats arreu del territori. Per aquest motiu, ‘La Barraca’ que comença amb una prova pilot d’un any, seguirà municipis des de Ripoll fins la Vall d’Aran. El projecte s’ha creat per cooperar amb altres llibreries i vol deixar endarrere la competència.

L’anunci de la proposta s’ha dut a terme durant la celebració del primer aniversari de la llibreria, a la Seu d’Urgell.

El Carrer Canonges ha acollit la Fira de Cultura Crítica del Pirineu, que ha comptat amb la participació de 13 entitats. 

Parlen al vídeo:

POL MAESE, IMPULSOR ‘LA BARRACA’

MIQUEL ALBERO, IMPULSOR ‘LA BARRACA’