EL WORKSHOP OCUPACIONAL OFEREIX FORMACIÓ PRÈVIA ALS DEMANDANTS DE FEINA

Les setmanes abans al Workshop Ocupacional, a la Seu d’Urgell, s’organitzen tallers per als candidats i les empreses. L’esdeveniment, que enguany tindrà lloc a la Sala Sant Domènec, es celebrarà el 21 d’octubre.

La vuitena edició del Workshop Ocupacional, a la Seu d’Urgell, tindrà lloc el 21 d’octubre. Com a novetat, s’augmenta l’oferta de càpsules informatives per a les persones candidates i per a les empreses. Enguany, a la sala Sant Domènec, on s’espera augmentar la participació d’empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra. 

L’objectiu de l’acte és posar en contacte empreses del territori i d’Andorra amb demandants de feina. Actualment, a l’Alt Urgell hi ha 723 persones aturades, de les quals 521 són de la Seu. Amb l’esdeveniment, l’ajuntament de la Seu d’Urgell espera reduir el nombre d’aturats i facilitar el treball transfronterer, peça clau en la comarca. 

Des que al 2015 va començar el Workshop Ocupacional s’han fet més de 2.000 entrevistes, entre més de 700 persones candidates i s’han tancat una setantena de contractes en ferm. 

Parlen al vídeo: CARME ESPUGA, REGIDORA DE TREBALL FRONTERER LA SEU D’URGELL