ELS CASALS D'ESTIU RECUPERARAN LA NORMALITAT

Els casals del pròxim estiu tornaran a ser com eren abans de la pandèmia. Les restriccions que es van aplicar durant les edicions del 2020 i 2021 s'aixequen i, per tant, els nens i nenes podran gaudir de les activitats amb més llibertat. També els monitors i monitores podran recuperar activitats grupals que van haver de suprimir.
A Puigcerdà, el casal la Quitxalla tornarà aquest estiu. Aquesta setmana ha obert les inscripcions i, des de l'àrea de Joventut, confien a omplir les 160 places disponibles per setmana.
La Quitxalla s'adreça a infants des de P3 fins a 5è de Primària. L'horari és de 9 a 1 i de 3 a 5 amb possibilitat de quedar-se a dinar a l'escola Alfons I, on es fa el gruix de les activitats. Començarà el 4 de juliol i fins al 26 d'agost.
Com sempre, el casal combina les propostes lúdiques amb les educatives, prioritzant les activitats a l'aire lliure.

A banda de la Quitxalla, l'ajuntament de Puigcerdà i l'Oficina Jove també oferiran aquest estiu el Casal Jove per a nois i noies a partir de 12 anys, l'Estiu Viu que proposa una activitat cada dijous i el Futbol Net.
Totes les propostes tenen cada any molt bona acollida, tenint en compte que a Cerdanya moltes famílies treballen durant el juliol i l'agost al sector serveis i, per tant, representa una alternativa divertida per als petits de casa.