PUIGCERDÀ DIGNIFICARÀ L'AVINGUDA PIRINEUS, L'EIX PRINCIPAL DEL BARRI DE L'ESTACIÓ

L'ajuntament de Puigcerdà preveu començar enguany els treballs de remodelació de l'Avinguda Pirineus, el tram que va des de l'avinguda Catalunya fins a la plaça de l'Estació. Es tracta d'un vial molt concorregut on no fa massa temps es va renovar el paviment. L'equip de govern, però, creu que aquesta avinguda necessita millorar altres aspectes.

Pel que fa al disseny, es mantindrà el doble sentit de circulació. Com que és un carrer on cada vegada s'hi han obert més comerços i establiments de restauració, s'ha previst eliminar alguna plaça d'aparcament per destinar l'espai a terrasses. Per compensar la pèrdua d'aquestes places, s'aprofitarà per reduir l'amplitud de les voreres de la part final de carrer Carlit i, en aquesta zona, habilitar quatre nous llocs per a vehicles.

Tot plegat, servirà per dignificar aquest vial, que és l'eix principal del barri de l'Estació.
Per ara ja s'ha aprovat la memòria valorada i la previsió amb què es treballa és que les obres es puguin licitar ben aviat. Els treballs podrien començar un cop passat l'estiu. El cost total de l'obra se situarà al voltant dels 150.000 euros.