ELS ESPORTS D'HIVERN SE CITEN DIUMENGE A PUIGCERDÀ

Puigcerdà acollirà aquest diumenge la I edició de la Fira de l'Esport Català, on es donaran a conèixer els esports d'hivern que es poden practicar a Catalunya. La trobada, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, tindrà lloc al Poliesportiu de la capital cerdana i comptarà amb tastets i exhibicions de cúrling, hockey gel, patinatge artístic, bike trial, curses d'orientació o alpí en línia, entre d'altres.

És la primera vegada que Puigcerdà acull una fira d'aquestes característiques. Des del consistori s'han mostrat satisfets de poder-ne ser la seu i de que la vila esdevingui “un territori esportiu”, han dit. A més, han celebrat que s'organitzi en una època de menys afluència turística per tal de dinamitzar el municipi i la vall.

L’esdeveniment també té l’objectiu de promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis de la pràctica de l’activitat esportiva. Les federacions esportives catalanes que hi participaran són Esports d’Hivern, Ciclisme, Caça, Curses d’Orientació i Patinatge. 

Les activitats s'oferiran de dos quarts d'onze del matí a les cinc de la tarda i l'entrada serà lliure.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ