“ELS FONS EUROPEUS BUSQUEN CONTRIBUÏR A LA COHESIÓ SOCIAL I ECONÒMICA DEL TERRITORI”, MERITXELL SERRET

La setmana passada la Consellera d’Acció Exterior i Unió Europea Meritxell Serret va fer una breu visita al nostre territori i vam poder conversar amb ella sobre alguns afers, com ara la importància del vot ciutadà en aquesta primavera democràtica o el paper dels Fons Europeus per al desenvolupament territorial.

Meritxell Serret i Aleu és la Consellera d’Acció Exterior i Unió Europea del Govern. La setmana passada va fer una breu visita al nostre territori i vam poder conversar amb ella sobre alguns afers, com ara la importància del vot ciutadà en aquesta etapa de regressió democràtica:

Serret defensa que la resiliència territorial davant del canvi climàtic, la justícia social o la prosperitat econòmica necessiten escoltar la veu de la ciutadania per a poder materialitzar-se. Confia en el paper dels Fons Europeus per al desenvolupament de projectes socioeconòmics que tirin endavant una societat conscient, arrelada i capaç.

La Consellera Serret està sent la portaveu d’”Europa sobre el Terreny”, un cicle que pretén apropar l’impacte positiu de les Polítiques Europees al territori.

Parlen al vídeo: MERITXELL SERRET. CONSELLERA D’ACCIÓ EXTERIOR I UNIÓ EUROPEA