ELS INFANTS DE L’INSTITUT ESCOLA D’OLIANA DECOREN L’ARBRE DE NADAL

L’alumnat de l’Institut Escola d’Oliana ha creat les garlandes, que decoren l’arbre de Nadal, aquestes festes. Abans de l’encesa de llums s’ha fet una xocolatada popular, organitzada per l’Associació de Famílies del centre.

Oliana ha celebrat l’encesa de llums de l’arbre de Nadal amb activitats per als infants, que han començat a primera hora amb la penjada de garlandes per decorar l’arbre, el qual s’ha col·locat al centre de la plaça de la Reguereta. Posteriorment s’ha fet una xocolatada popular i s’han encès les llums de Nadal de l’arbre. 

L’activitat, que ha comptat amb un centenar de participants, s’ha organitzat des de l’Associació de Famílies de l’Institut Escola d’Oliana, amb la col·laboració de l’ajuntament. 

Des del consistori han pres mesures, pel que fa a la crisi energètica, i encara que tot els llums de Nadal són LED, se n’ha reduït els dies que funcionen. 

Oliana programa una desena d’activitats aquestes festes, amb diferents cantades de nadales o la cursa dels nassos, que clouran amb la cavalcada de reis. 

Parlen al vídeo:

CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA