ELS JOCS FLORALS DE CERDANYA CELEBREN 40 ANYS

Els Jocs Florals de Cerdanya celebren enguany el seu 40è aniversari. Des de l'ajuntament d'Alp han explicat que, al ser una edició especial, han augmentat la dotació econòmica de la categoria d'adults i la de joves de 16 a 18 anys.

Els Jocs Florals de Cerdanya, el certamen literari amb més participació de la comarca, celebra enguany el seu 40è aniversari. L'ajuntament d'Alp ha convocat ja l'edició d'enguany per tal que totes les persones interessades puguin presentar els seus treballs. Des del consistori han explicat que, al ser una edició especial, han augmentat la dotació econòmica de les categories d'adults i les de joves de 16 a 18 anys. També preveuen canviar el format de la proclamació dels guanyadors que, com sempre, es farà el dia de Sant Jordi al vespre. Tot plegat per commemorar aquests 40 anys d'història.

El certamen compta amb set categories, sis infantils i juvenils i la d’adults, tant en prosa com en poesia. Pel que fa a l’extensió, els treballs en la categoria prosa han de tenir una extensió màxima de 20 folis per una cara, mentre que en la categoria de poesia l’extensió és lliure.  Les obres han de ser inèdites i escrites en català. 

Cal que els concursants tinguin vinculació amb el Pirineu, és a dir, hi tinguin residència, lloc de feina, hi hagin nascut o hi estiguin empadronats. Per tal de fomentar la participació dels escriptors de la Catalunya Nord, s'atorgarà una menció especial en aquesta categoria, així com en la categoria d'Educació Especial. 

El termini de presentació d'obres acaba el 31 de març.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT ALP