LA RESOLUCIÓ DE DELICTES AUGMENTA MÉS D’UN 30% A LA SEU D’URGELL AQUEST 2022

La resolució de delictes a la Seu d’Urgell ha augmentat més d’un 30% aquest últim any, segons ha explicat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en una visita a la comissaria de la ciutat per anunciar millores d’eficiència energètica.

La resolució de delictes a la Seu d’Urgell ha augmentat més d’un 30%, aquest 2022. Xifra que des del Departament d’Interior es relaciona amb l’entrada de divuit efectius de Mossos d’Esquadra, fa un any, que van suposar un increment del 45% de la plantilla. La qual es preveu continuar ampliant els següents anys. 

Aquest divendres, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat per representants de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, ha visitat la comissaria de la ciutat, on s’hi invertiran 347.000 euros en millores d’eficiència energètica. L’actuació permetrà l’estalvi d’un 35% de la factura, a la vegada que es milloren les condicions de treball. 

Les obres contemples la substitució de l’enllumenat actual pel sistema LED, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i revisions en els tancaments. 

L’actuació es finançarà amb fons europeus Next Generation. 

Parlen al vídeo: JOAN IGNASI ELENA, CONSELLER D’INTERIOR