OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE SANT ERMENGOL I LA DIADA DE SANT JORDI

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat el termini per a les inscripcions de la Fira de Sant Ermengol, així com les parades per a Sant Jordi. Les sol·licituds es poden formalitzar a través del web del consistori.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert el període per realitzar la sol·licitud d’espai a la Fira de Sant Ermengol, que enguany es celebrarà del 13 al 15 d’octubre.

Les inscripcions per a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que arriba a la vint-i-vuitena edició, es podran formalitzar fins el 30 d’abril. Pel que fa a les parades de la venda ambulant, la mostra artesana i l’espai de km 0, es poden realitzar fins el 31 de maig. 

Per poder participar a la fira, la única manera per inscriure’s és de forma telemàtica, a través del web de l’ajuntament. 

D’altra banda, el consistori urgellenc també ha donat per iniciat el termini d’inscripcions per a les parades de Sant Jordi, que es podrà realitzar al web fins el 31 de març. 

L’espai per a les parades serà al Passeig Joan Brudieu, tot i que en cas de pluja es traslladaran al Carrer Major. La distribució dels sol·licitants es farà alternant els negocis de venda de llibres i de roses. 

La Diada a la Seu d’Urgell preveu la celebració de diferents activitats culturals, amb lectures en viu i signatures de llibres. Les parades obriran al públic de nou del matí a vuit del vespre.