ELS MOSSOS D’ESQUADRA DESMANTELLEN UNA PLANTACIÓ DE MARIHUANA A COLL DE NARGÓ

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana, amb més de 1.700 plantes, al municipi de Coll de Nargó.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. L’arrest és el resultat d’una investigació iniciada a finals de març, quan es va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana a la població de Gavarra, al municipi de Coll de Nargó.
Després de diversos seguiments i vigilàncies, els Mossos van localitzar la plantació en una zona boscosa, entre les localitats de Gavarra i Valldarques, i en van identificar diverses persones i vehicles.
Finalment, aquest dimarts, s’hi va intervenir amb dotacions de Mossos, recolzades per un helicòpter. L’actuació va permetre desmantellar una plantació de més de 1.700 plantes de marihuana.
Els detinguts han ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.