ELS PARTITS AMB ACTUAL REPRESENTACIÓ A L’AJUNTAMENT D’ISONA, JA TENEN ALCALDABLES

Esquerra Republicana i Junts a Isona i Conca Dellà han fet públiques les seves candidates a alcaldessa en les properes eleccions municipals amb poques hores de diferència.

Esquerra Republicana i Junts a Isona i Conca Dellà han fet públiques les seves candidates a alcaldessa en les properes eleccions municipals amb poques hores de diferència.

L’actual alcaldessa, Rosa Amorós, repetirà com a alcaldable per Esquerra Republicana. Amorós es torna a presentar com a cap de llista i ho fa amb una línia de continuïtat, els republicans presentaran una llista amb pocs canvis en relació a la presentada el 2019. Des d’Esquerra es posa de manifest que l’equip republicà ha aconseguit tirar endavant la major part del seu programa electoral i es mostra satisfet d’haver realitzat actuacions a tots els nuclis habitats del municipi i amb il·lusió de poder tirar endavant les accions previstes per als pròxims anys.

Junts per Isona i Conca Dellà, per la seva banda, presenta Jeannine Abella com a candidata a les eleccions municipals de 2023. Actual diputada al Parlament de Catalunya, va ser tinent d’alcaldessa durant la legislatura 2015-2019. Després de ser escollida pel comitè municipal territorial de Junts per Catalunya, Abella intentarà recuperar l’alcaldia d’Isona i Conca Dellà. Abella ho ha fet públic a les seves xarxes socials, on ha afirmat que la decisió de presentar-se la van prendre, fa poc més d’un any, conjuntament amb l’exalcalde Constante Aranda, i que un cop va ser nomenada diputada va demanar “congelar” la decisió de presentar-se, ja que primer volia comprovar la compatibilitat del Parlament amb el càrrec d’alcaldessa, en cas de guanyar les eleccions.