ELS TREBALLADORS DE FGC EN VAGA, LA DESCONVOQUEN PER NO PERJUDICAR MÉS ELS NEGOCIS DE LA ZONA

El comitè d’empresa d’Espot i Port-Ainé i la secció sindical de la Intersindical de La Molina han decidit desconvocar la segona tongada de vagues, prevista entre els dies 16 i 18 de març.

El comitè d’empresa d’Espot i Port-Ainé i la secció sindical de la Intersindical de La Molina han decidit desconvocar la segona tongada de vagues, prevista entre els dies 16 i 18 de març. A través d’un comunicat conjunt, han apuntat que en ser conscients del perjudici que causa la nostra lluita a altres negocis de la zona, i veient l’immobilisme per part de l’empresa, creuen oportú desconvocar la segona tongada de parades hi havia programades entre els dies 16 i 18, i escoltar les propostes que diu l’empresa que té preparades, si és que té la voluntat de seguir negociant el conveni, per tal d’arribar a bon port com més aviat millor i evitar nous conflictes en iniciar la temporada vinent.

En el comunicat també han felicitat a tots els companys i companyes per l’èxit dels primers tres dies de vaga a les estacions, on es van paralitzar les estacions del Pallars, i una majoria de sectors de La Molina. A més, han volgut “agrair el seu compromís i valentia davant les amenaces exercides per part de persones externes a les estacions”.

Recordem que la vaga va començar el passat divendres, després que els treballadors denunciessin que l’empresa havia bloquejat les negociacions per renovar el conveni col·lectiu. Un fet que des d’FGC neguen, tot assegurant que les negociacions estaven en marxa. La vaga també va ser criticada per alguns negocis vinculats a la neu, com ara les escoles d’esquí i snowboard de La Molina, que van denunciar els perjudicis econòmics que els provocaria.