EN MARXA L’OBRA D’EMERGÈNCIA PER L’ESLLAVISSADA DE SANTA ENGRÀCIA

El Ple de l’Ajuntament de Tremp ha aprovat el finançament excepcional per a l’obra d’emergència que s’està fent a Santa Engràcia. A finals del mes de març un despreniment de roques va ensorrar la teulada d’una de les cases del nucli urbà. Fa tres setmanes que han començat l’obra de sanejament i estabilització.

El Ple de l’Ajuntament de Tremp ha aprovat el finançament excepcional per a l’obra d’emergència que s’està fent a Santa Engràcia. 

A finals del mes de març un despreniment de roques va ensorrar la teulada d’una de les cases del nucli urbà. L’immoble, afortunadament, estava buit en el moment de l’esfondrament i no va deixar cap ferit.

Es va dur a terme un estudi amb l’Institut Cartogràfic i Geològic per valorar les causes i el risc de la zona. Fa tres setmanes van començar l’obra d’emergència. 

L’execució de l’obra d’emergència té una previsió de vuit setmanes. Van per la tercera. Si bé és cert que els primers sanejaments, que eren els de més volum, han trigat més del previst per una qüestió de prudència i seguretat, confien en poder acabar l’obra abans de juliol. 

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO. ALCALDESSA DE TREMP