ENRIC CALPENA I ANTONI TRILLA, A LA INAUGURACIÓ I CLOENDA DE LA 25a UNIVERSITAT D'ESTIU

EL PERIODISTA ENRIC CALPENA I L'EPIDEMIÒLEG ANTONI TRILLA OFERIRAN LA INAUGURACIÓ I LA CLOENDA DE LA 25a UNIVERSITAT D'ESTIU RAMON LLULL PUIGCERDÀ, QUE TINDRÀ LLOC DEL 10 AL 14 DE JULIOL

El periodista Enric Calpena, presentador del programa d'història 'En guàrdia!' de Catalunya Ràdio, impartirà la lliçó inaugural de la XXV Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que se celebrarà del 10 al 14 de juliol. Calpena oferirà la conferència titulada 'El cansament del món: el mil·lenarisme en l'Alta Edat Mitjana i en l'actualitat' dilluns vinent al vespre al Museu Cerdà de Puigcerdà. 

Per la seva part, el Dr. Antoni Trilla, epidemiòleg de l'Hospital Clínic de Barcelona, protagonitzarà la cloenda de la setmana universitària, divendres dia 14 al vespre també al Museu Cerdà. Trilla farà balanç de la crisi sanitària d'aquests darrers anys i parlarà de la situació actual amb la conferència 'Els reptes de l'era post-COVID'.

Les altres activitats obertes a tothom seran la Nit dels estels de dimarts a la Molina i la Nit de les Arts el dimecres amb un espectacle de dansa al Parc Schierbeck de Puigcerdà.

Els impulsors de la setmana universitària han presentat aquest dimecres el programa definitiu, tot destacant que serà una edició especial d'aniversari. 

Pel que fa a l'oferta formativa, aquesta comptarà amb un total de 18 propostes, que inclouen 9 cursos i tallers, xerrades i també quatre jornades professionals. Encara estan obertes les inscripcions per a algunes formacions, tot i que ja s’han exhaurit les places per a dos cursos. 

Entre les formacions hi ha un curs sobre com fer un hort de muntanya, un sobre la pau dels Pirineus, un sobre com parlar en públic o un sobre xarxes socials. Pel que fa als tallers, amb un format més concentrat, es tractarà la cuina amb flors o la pintura. 

Parlen al vídeo:

FRANCESC ARMENGOL, TINENT D'ALCALDE PUIGCERDÀ

MARI ÀNGELS TERRONES, PRESIDENTA AUCER