L'ARTISTA LILY BRICK PINTA UN MURAL A L'ESCOLA BAC DE CERDANYA PEL SEU 50è ANIVERSARI

L'escola Bac de Cerdanya d'Alp celebra enguany el 50è aniversari. Per commemorar-ho, des del centre han organitzat diverses activitats. Una d'elles, aquest mural de grans dimensions que l'artista lleidatana Lily Brick ha estat pintant aquests dies en una paret del centre.

De fet, l'escola porta a terme diferents projectes interdisciplinaris, on cada classe treballa un artista i el relaciona en l'àmbit artístic, lingüístic o musical. Enguany els alumnes han conegut l'obra de la Lily Brick a l'aula, però no esperaven conèixer-la personalment.

Lily Brick ha pintat murals en parets de tot el món i és reconeguda internacionalment. On més li agrada pintar, però, és a les escoles.

L'escola Bac de Cerdanya va obrir portes el 1971 i sempre ha estat un centre mancomunat, ja que acull alumnes d'Alp, Das, Urús i Fontanals de Cerdanya. Per això l'artista ha optat per pintar quatre infants jugant a l'aire lliure, que representen els quatre municipis que formen part de l'escola.
A banda del mural, al llarg de tot el curs el centre ha programat altres activitats pel 50è aniversari, com ara una setmana cultural amb tallers dedicats a la història de l'escola, una exposició fotogràfica i una festa oberta a tothom que tindrà lloc el 12 de juny i que comptarà amb un concert sorpresa.

Parñen al Vídeo:

ASSUMPTA VILLARÓ, DIRECTORA ESCOLA BAC DE CERDANYA ALP

 LILY BRICK, MURALISTA