UNS 300 ALUMNES DE PRIMÀRIA PARTICIPEN AL 14è DIA DE LES LLENGÜES

Uns 300 alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de Cerdanya han participat aquest dijous al 14è Dia de les Llengües. La jornada vol apropar les llengües estrangeres als infants a través de diferents tallers.

Uns 300 alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de Cerdanya han participat aquest dijous al 14è Dia de les Llengües, una iniciativa impulsada des del Centre de Recursos Pedagògics de la comarca. La jornada, que sempre té lloc al parc Schierbeck de Puigcerdà, té diversos objectius. El primer, apropar les llengües estrangeres als infants d'una manera lúdica i el segon, però no menys important, fomentar que alumnes dels diferents centres es coneguin entre ells.

Els alumnes s'han distribuïts per grups formats per representants de les diferents escoles i han anat completant les vuit activitats. Les propostes són diverses i totes ajuden a practicar català, castellà, anglès i francès i enguany també el xinès, que ha estat la llengua convidada d'aquesta edició. Altres anys ha estat l'alemany, l'italià l'èlfic o la llengua de signes. 

Des del Centre de Recursos Pedagògics han explicat que el Dia de les Llengües serà a partir d'ara bianual i que el curs vinent es celebraran altres jornades com la Fira Matemàtica i Experimentem. 

Parlen al vídeo:

ANNA PARDOS, DIRECTORA DEL CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DE CERDANYA