ENSENYAMENT AMPLIARÀ L’ESCOLA STA COLOMA DE GER AMB DOS MÒDULS PREFABRICATS

Fa temps que l'escola Santa Coloma de Ger té problemes d'espai. L'equipament ha quedat petit per acollir els 89 alumnes i el professorat, que han d'adaptar el dia a dia escolar a aquesta limitació. Per posar-hi remei, almenys de manera temporal, el departament d'Ensenyament instal·larà aquest estiu dos mòduls prefabricats amb quatre aules i diversos despatxos. De fet, la decisió s'ha pres després de descartar, per ara, ampliar l'edifici actual.
Els dos mòduls sumaran uns 300 metres quadrats i permetran gairebé doblar l'espai actual. S'instal·laran a tocar de la llar d'infants, en un terreny de propietat municipal. A més, les noves aules permetran abandonar l'edifici de l'ajuntament proper a l'escola que ara utilitzen alguns alumnes.
L'escola Santa Coloma és el centre de referència de tres municipis: Ger, Isòvol i Meranges. En els últims deu anys ha passat de tenir 17 alumnes als gairebé 90 actuals, fet que des del consistori valoren positivament.
Des de la direcció del centre també esperen amb ganes poder disposar de més aules.
Així, doncs, s'espera que els nous mòduls prefabricats entrin en funcionament al setembre, quan arrenqui el curs 2022-2023.

Parlen al vídeo:
ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER
VIQUI CARRILLO, DIRECTORA ESCOLA SANTA COLOMA GER