LA 26a UNIVERSITAT D'ESTIU OBRE INSCRIPCIONS I OFEREIX 17 PROPOSTES FORMATIVES

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que del 15 al 19 de juliol celebrarà la 26a edició. Enguany s'han programat 17 propostes formatives

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que del 15 al 19 de juliol celebrarà la 26a edició. Enguany s'han programat 17 propostes formatives: nou cursos, quatre tallers i quatre jornades professionals. Pel que fa a les temàtiques dels cursos i tallers, són molt diverses: des del creixement personal, la història o la música clàssica fins a l'horticultura, l'escriptura creativa, la cuina saludable o la gestió emocional.

Des de l'Associació Universitària de Cerdanya, que és qui l'organitza, remarquen que l'entorn, l'època en què es fa i el seu caràcter proper fan que cada any la Universitat d'Estiu tingui bona acollida. Pel que fa al tipus d'alumnes, en diferencien tres.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà han destacat la importància d'oferir formació de qualitat al territori i han posat en valor la labor que fa l'Associació Universitària cerdana.

L’oferta de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà es completa amb quatre jornades professionals: la XXII Jornada d’Estiu de la Professió Mèdica, la X Jornada de Desenvolupament Rural, la V Jornada d’Estiu de la Professió Farmacèutica i el summit ‘Digital Entertainment 2024’. Totes les propostes tindran lloc a l'escola Vedruna.

A banda dels cursos, jornades i tallers, la setmana universitària tornarà a comptar amb les conferències inaugural i de clausura i les activitats obertes a tothom, com la Nit dels Estels o la Nit de les Arts.

Les inscripcions ja es poden fer des del web www.aucer.org, on es pot trobar tota la informació. En passades edicions s'ha arribat als 400 inscrits i més de 2000 assistents a les activitats obertes.

Parlen al vídeo:

ANNA PARÉS, VICEPRESIDENTA DE FORMACIÓ DE L'AUCER

JORDI GASSIÓ, ALCALDE DE PUIGCERDÀ