ERC PUIGCERDÀ APOSTA PER CREAR UNA ENTITAT MUNICIPAL D'HABITATGE

Joan Manel Serra i l'equip d'Impulsem Puigcerdà-ERC-Acord Municipal han explicat aquest dimarts els eixos principals del seu programa electoral en el míting de final de campanya. L'habitatge, la revitalització econòmica o el benestar socia són alguns dels principals eixos del programa dels republicans.

Joan Manel Serra i l'equip d'Impulsem Puigcerdà-ERC-Acord Municipal han explicat aquest dimarts alguns punts del seu programa electoral en el míting de final de campanya que ha omplert la sala de congressos del Museu Cerdà. L'habitatge, la revitalització econòmica, el benestar social o l'oferta formativa són alguns dels principals eixos del programa dels republicans, que aspiren a capgirar el color polític de l'ajuntament després de 12 anys a l'oposició.

Pel que fa a la problemàtica de l'habitatge que viu la vila i la comarca en general, Serra ha apuntat algunes de les mesures que proposen per fer-hi front, com el cooperativisme, la masoveria, els ajuts per rehabilitar habitatges, la bonificació del 90% de l'IBI d'aquells habitatges que es destinin al parc públic o bé la creació d'una entitat municipal d'habitatge.

Serra ha detallat també algunes propostes en l'àmbit econòmic que van més enllà del turisme, com ara l'impuls d'una indústria adaptada a l'entorn que revitalitzi el teixit productiu de la vila.

Pel que fa a possibles pactes per formar govern, Serra s'ha mostrat obert a diàleg però amb algunes limitacions. 

Altres propostes de la formació són l'ampliació de cicles formatius, l'elaboració d'un pla local de residus zero, la millora del benestar dels animals o el foment de l'agricultura ecològica, entre d'altres.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, ALCALDABLE ERC PUIGCERDÀ