ES COMERCIALITZEN ELS PRIMERS ARBRES FRUITERS SORTITS D’UN VIVER DE GERRI DE LA SAL

Pep Cabré ha creat a Gerri de la Sal un viver d’arbres fruiters de varietats tradicionals i a finals del 2022 ja en van sortir les primers comandes cap a particulars de la zona.

Després d’estar un any viatjant pel sud de França i formant-se en l’ofici de viverista, el Pep Cabré vol exportar el model francès a Catalunya i es posa a buscar un lloc on desenvolupar el projecte. Així és com arriba a Gerri de la Sal i a la cooperativa d’habitatge de La Tremolina de Muntanya, que li cedeix el terreny i inicia el projecte ara fa un any.

De moment disposen d’una trentena de varietats a punt per comercialitzar, però la idea és enguany anar augmentat aquesta xifra. Unes varietats que s’elegeixen per diferents factors.

Malgrat algunes inclemències meteorològiques que ha tingut aquest any, el Pep remarca que les condicions de climatològiques del Prepirineu i el Pirineu són bones per al cultiu d’arbres fruiters.

Els seus clients són particulars i de proximitat que volen plantar fruiters als seus terrenys. Fa aproximadament un mes va començar a fer les primeres vendes d’arbres del seu viver.

Parlen al vídeo: PEP CABRÉ, EMPRENEDOR VIVER ARBRES FRUITERS DE GERRI DE LA SAL